2019-04-07 13:49:06• hírek • Közlemény

Aranyérmesek a kölcseysek az Örökségünk Őrei vetélkedő országos döntőjében

Csodálatos híreket kapott szerkesztőségünk Kolozsvárról, ahol vasárnap délelőtt zajlott az Örökségünk Őrei vetélkedő országos döntője.

A szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnázium csapata, a "Szatmárnémeti Örökségünk a szatmárnémeti Zsinagóga" nyerte meg a versenyt. Szerkesztőségünk ez úton is gratulál a tehetséges fiataloknak!

 

A Kölcsey Ferenc Főgimnázium közösségi média oldalán osztotta meg a következő bejegyzést:

 

"Gratulálunk örökségünk őrzőinek: Ardelean Inez, Budai Szabina, Cala Áron, Chis Izabella, Erdei Eszter, Kocsis Boglárka, Kónya Arnold, Kovács Attila, Muhi Andrea, Őri Patrik, Schvarzkopf Viktória, Szántó Réka, Szmutku Áron alkotta csapatnak ( X. D és XI. D), akik tanáraikkal : Fazekas Katalinnal és Fórizs Enikővel együtt nagyon lelkesen és keményen dolgoztak azért, hogy megismerjék és bemutassák városunk egyik kevéssé ismert műemlékét, a szatmárnémeti zsinagógát.

 

Büszkék vagyunk rájuk, nem csak azért, mert megnyerték az országos döntőt, hanem mert szülővárosuk történelmének egy, ma már egyre inkább homályba vesző részletével ismertettek meg diákokat és tanárokat egyaránt. Szép volt kölcseysek!"

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: